Tjäna pengar till klassen, skolresan, cupen eller föreningen genom att sälja adoptioner av bin!

Visste du att Våra bin är det enda företaget som är riktigt miljösmart? Vi slösar inte på naturresurserna genom att sälja produkter. Vi ger tillbaka till naturen och till mänskligheten genom att vi ger biodlare möjlighet att köpa in slungor, bikupor och allt annat de behöver för att kunna skapa fler bisamhällen. Allt detta kostar mycket, men med er hjälp kommer många biodlare att få tillgång till det de behöver i sitt arbete. Många jordbrukare kommer också att få en bättre skörd eftersom bisamhällena blir fler och kan pollinera deras grödor bättre. Det säkrar vår odlade mat för framtiden.

Inget annat koncept ger så mycket tillbaka till er i vinst – vinsten i form av en bättre natur och mer pengar direkt till er! En klass- eller idrottsförening får enkelt ihop 25 000-35 000 kr i vinst till kassan på kort tid.

Kom igång enkelt – Beställ paketen nu!
Våra bin skickar materialet snabbt och sedan kan ni dela ut det till alla i klassen eller laget. Därefter är det bara att sätta igång och sälja adoptionerna. Ni redovisar enkelt tillbaka till Våra bin varannan vecka genom att ange antalet paket ni har sålt.
Ta chansen att samla ihop pengar till er klass eller förening och samtidigt kämpa tillsammans för en bättre framtid!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 1 =