Våra Bin - Svensk Honung - Pappersburk

Våra Bin - Svensk Honung

Vår honung skördas av svenska biodlare som tillsammans driver Honungsföretagarna Sverige. Honungen tappas i en klimatsmart burk under varumärket Våra Bin. Kan du inte hitta Våra Bins honung i ditt närområde? Hör gärna av dig till oss i så fall eller prata med din lokala matbutik och be dem ta in vår honung!

Vi har valt att leverera Våra Bins honung i en klimatsmart burk för miljöns skull. Den är lättare att transportera och lämnar ett mindre klimatfotavtryck än en traditionell glasburk. Dessutom är den bekväm för dig att återvinna eftersom pappersförpackningen väger väldigt lite när den är tom.

Våra produkter är:
500 gram fast honung
350 gram fast honung

Tack för att du köper svensk honung – För det goda livet!

Varför handla svensk honung?

Våra biodlingar finns i Sverige och följer de nationella branschriktlinjerna ”Säker honung” eller är certifierade enligt IP Sigill Biodling.

Honung tillhör tyvärr kategorin av de livsmedel som är mest utsatt för förfalskning och utspädning. Importerad honung kan innehålla exempelvis tillsatt socker och antibiotikarester.

Läs gärna vår artikel om fuskhonung där vi länkar till mer nyttig information om just fuskhonung!

Våra Bin - Svensk Honung - Detalj Svensk Honung
Våra Bin - Svensk Honung - Detalj Karta

Svensk honung för det goda livet!

Vår honung är god i dubbel bemärkelse.

Honungsbin är ett nyttodjur och producerar inte bara honung. De har också en viktig uppgift för vår natur och hjälper till att pollinera många olika växter som äppelträd, bärodlingar, ängsblommor och raps.

Eftersom olika bin har olika favoritväxter är det viktigt att behålla den mångfald av bin som finns idag, så att alla växter som är beroende av bin kan fortplanta sig. 

Det gör att vi får ett land med rikare flora, bättre skördar och en hållbar natur!